Gél lakk NeoNail® alapozó 6in1 Silk Protein 7,2ml

3 190 Ft

Készleten

Innovatív alapozó gél lakk:

1. A színes zselés körömlakk alapjaként szolgál. 2. Proteinnel táplálja a körmöket. 3. Ideális köröm hosszabbításra 1 cm-ig. 4. Alkalmas a lenövés töltésére is. 5. Szín nélküli használat esetén használható mint felső réteg, mert fényes. 6. Hő stabil, megtartja eredeti állapotát magas hőfoknál is.

Termék információk

Cikkszám
3616

Leírás

Gél lakk NeoNail® alapozó 6in1 Silk Protein 7,2ml

A felvitel folyamata:

Távolítsuk el a köröm körüli bőröcskéket. Nagyon finoman mattítsuk a körmöt csiszoló blokk vagy körömreszelő (240) segítségével majd a port cleanerrel távolítsuk el.
Vigyünk fel a körömre egy vékony réteg alap zselés körömlakkot és hagyjuk megkötni, LED lámpában 60 másodpercig, UV lámpában 120 másodpercig.
Vigyünk fel egy réteg színes zselés körömlakkot és hagyjuk megkötni, LED lámpában 60 másodpercig, UV lámpában 120 másodpercig.
Vigyünk fel még egy réteg színes zselés körömlakkot és hagyjuk megkötni.
Vigyünk fel egy vékony réteg fedő zselés körömlakkot és hagyjuk megkötni, LED lámpában 60 másodpercig, UV lámpában 120 másodpercig. Ezután töröljük át cleanerrelés a körmöket ápoljuk olajjal.
Tanács és figyelmeztetés:
Vékony rétegben vigyük fel a zselés körömlakkot, hogy rendesen megkössön a lámpában. Minden egyes gél lakkot használat előtt alaposan fel kell rázni. A NeoNail gél lakk gond nélkül kombinálható a Konad márkájú gél lakkokkal.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Gél lakk NeoNail® alapozó 6in1 Silk Protein 7,2ml” értékelése elsőként