Gél lakk MyLaQ® My Carmine Lips 5ml

2 100 Ft

Készleten

Márkás, barnás rózsaszín gél lakk gyöngyház hatással otthoni használatra. Sokoldalú, így LED- és UV-lámpában is egyaránt megköt. A magas minőségű konzisztenciánk köszönhetően nagyon könnyen alkalmazható. Tökéletes fedés már 2-3 vékony rétegben. A képen látható színek kis mértékben eltérhetnek a valóságtól, a berendezés beállításától függően. A használati utasítást lejjebb olvashatják.

Termék információk

Cikkszám
3848

Leírás

Gél lakk MyLaQ® My Carmine Lips 5ml

A felvitel folyamata:

Távolítsuk el a köröm körüli bőröcskéket. Nagyon finoman mattítsuk a körmöt csiszoló blokk vagy körömreszelő (240) segítségével majd a port cleanerrel távolítsuk el.
Vigyünk fel a körömre egy vékony réteg alap zselés körömlakkot és hagyjuk megkötni, LED lámpában 60 másodpercig, UV lámpában 120 másodpercig.
Vigyünk fel egy réteg színes zselés körömlakkot és hagyjuk megkötni, LED lámpában 60 másodpercig, UV lámpában 120 másodpercig.
Vigyünk fel még egy réteg színes zselés körömlakkot és hagyjuk megkötni.
Vigyünk fel egy vékony réteg fedő zselés körömlakkot és hagyjuk megkötni, LED lámpában 60 másodpercig, UV lámpában 120 másodpercig. Ezután töröljük át cleanerrelés a körmöket ápoljuk olajjal.
Tanács és figyelmeztetés:
Vékony rétegben vigyük fel a zselés körömlakkot, hogy rendesen megkössön a lámpában. Minden egyes gél lakkot használat előtt alaposan fel kell rázni.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Gél lakk MyLaQ® My Carmine Lips 5ml” értékelése elsőként