Aceton mentes körömlakklemosó KONAD® | 100ml Jázmin

1 190 Ft

Készleten

Teljesen aceton mentes, jázmin illatú körömlakklemosó.  Gyulladáscsökkentő, gyengéden táplálja, simítja a körömlemezt és fényt ad neki. Gyorsítja a körmök növekedését és megakadályozza azok  töredezését. Selyem-fehérjéket tartalmaz, amelyek erősítik és védik a körmöt.

Termék információk

Cikkszám
5142

Leírás

Aceton mentes körömlakklemosó KONAD® 

Termékleírás :

Aktív összetevők: Avokádó olaj, amely tápláló tulajdonság, D és E vitamin, második aktív összetevő a szőlőmag-olaj, amely a körömbőrt táplálja és A, B6, E vitamint, káliumot, kalciumot, lecitint, esszenciális zsírsavakat tartalmaz és az alsó rétegben selyem proteinek találhatóak.

Használat: Minden használat előtt finoman rázza fel az üvegcsét. Alkalmazza a terméket vattacsomóra és vigye fel a körömlemezre. A körömlakklemosó a lakkot gyorsan feloldja. A körömlakklemosó használata után alaposan mosson kezet. A termék áramláskorlátozóval ellátott palackba van csomagolva, amely megakadályozza a termék kiömlését, vagy a körömlakklemosó túlzott folyását a vattacsomóra.

Figyelmeztetés: rendkívül gyúlékony, ingerlő. Szem irritációt vált ki. A bőr kiszáradását, vagy megrepedezését okozhatja. A termék párája álmosságot és szédülést idézhet elő. Tartsa távol gyerekektől.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Aceton mentes körömlakklemosó KONAD® | 100ml Jázmin” értékelése elsőként